WAD Jaarkalender 2021
WAD Jaarkalender 2021 WAD Jaarkalender 2021 WAD Jaarkalender 2021

WAD Jaarkalender 2021

Ruben Smit is ecoloog en fotograaf. In 2013 maakte hij zijn debuut als filmmaker met De Nieuwe Wildernis. Zijn tweede natuurfilm WAD overleven op de grens van water en land verscheen in 2018. De ziekte van Lyme en een burn out zette zijn leven vervolgens volledig op de kop. Door het fotograferen van de natuur vond hij zichzelf langzaam weer terug. De fotoserie Personal Landscapes vangt niet alleen de ziel van het landschap, maar weerspiegelt ook het persoonlijke proces van de maker. Beelden met betekenis.

‘Door mijn burn out ging ik de wereld om mij heen in een ander perspectief zien. Mijn oude analoge Pentax filmcamera dwong mij tot rust. Met 8 foto’s op een rolletje en geen mogelijkheid om tussendoor terug te kijken, ging ik het landschap echt zien. Mijn beelden vertellen een verhaal waarmee ik mensen wil inspireren om de natuur op te zoeken en te beleven.’

Speciaal voor de Waddenvereniging selecteerde Ruben Smit 12 schitterende beelden waarin de unieke wildernis én kwetsbaarheid van het waddengebied is vastgelegd. De WAD kalender 2021 is pure fotokunst op de muur. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de bescherming, het behoud én de beleving van Waddenzee Werelderfgoed.

Staand formaat kalender: 50 x 40 centimeter met wire-O binding met ophangoog.

Winkel tot medio September met early bird korting van 10% op de prijs van €39.95 en leden prijs van €31.95!

Dit is een pre-order. De kalender wordt begin December geleverd.

Art.nr. WV-WADDENKALENDER2021-PRE
Model: