Waddenvereniging

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
PRE-ORDER Jubileum Dames Visserstrui Harlingen - Marine
Vanaf oktober is deze klassieker leverbaar. Plaats nu hier je pre-order! In samenwerking me..
PRE-ORDER Jubileum Heren Visserstrui Harlingen - Marine
Jubileum Kids T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Dit jaar vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuu..
PRE-ORDER Jubileum Dames T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
LET OP: Vanwege grote interesse zijn de jubileum T-shirts momenteel niet meer op voorraad. W..
PRE-ORDER Jubileum Heren T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
LET OP: Vanwege grote interesse zijn de jubileum T-shirts momenteel niet meer op voorraad. We..
Bosatlas van de Wadden
Voor het eerst is een Bosatlas gemaakt over het mooiste stukje van Nederland. Ook de Waddenvereni..
DAMES Jubileum Visserstrui Harlingen  - Navy
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat Harlingen..
DAMES Visserstrui Harlingen  - Grafite
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat, Harlinge..
DAMES Visserstrui Harlingen - Blue Melange
Een nieuw seizoen en een nieuwe kleur voor onze jubileum sweater! De alom bekende Harlinger is de..
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
LET OP: Vanwege grote interesse in de Wijs met de Waddenzee Sweater zijn niet alle maten meer op ..
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang n..
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
HEREN Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
Jutzakje - Doe eens wad
Samen iets doen aan de plasticsoep in de Waddenzee? Doe eens wad! Nienke Dijkstra heeft jutzakjes..
KIDS Wijs met de Waddenzee Sweater
Op veler verzoek is hij er dan! De kinderversie van de Wijs met de Waddenzee Sweater: een trui vo..
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings t-shirt van weleer. Met deze ha..
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
WV DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en betaat nu voor 60% uit gerecycled ka..
WV HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw
De PETFLAG - Bootvlaggetje
Wanneer je kiest voor het duurzame bootvlaggetje van PETFLAG laat je aan iedereen zien dat je mil..
HEREN Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw
Leesboek: Yaru Makki's Reis
Yaru Makki's reis is een fantasierijk en rijk geïllustreerd (voorlees)verhaal voor kinde..
WADDEN De Natuurgids - Crossbill Guides
10 jaar UNESCO Werelderfgoed Waddenzee wordt gevierd met de eerste volledige natuurreisgids van h..
Waterproof Strandtas met WV logo - donkerblauw
De Waddenvereniging Waterproof tas is de perfecte tas om mee te nemen tijdens wandelingen langs d..
24 Waddenkaarten in een doosje
Wens iedereen een gelukkig en gezond 2019 met deze prachtige set Waddenkaarten. De set bestaat ui..
HEREN Visserstrui Harlingen - Grijsblauw
Met trots presenteren wij onze jubileum visserstrui! Nu nog duurzamer dankzij de unieke mix van g..
Wadden Verjaardagskalender
Vergeet nooit meer een verjaardag met de Wadden verjaardagskalender! Iedere maand word je verrast..
WADLOOPER - Grafite
De WadLOOPER is het ideale accessoire voor alle buitenactiviteiten: het biedt bescherming tegen z..
HEREN Visserstrui Harlingen - Blue Melange
De alom bekende Harlinger is de perfecte uitwaaitrui voor het najaar. Authentiek, warm en bovenal..
WADDENMUTS - Zeeblauw
De Waddenmuts is gemaakt van een zachte mix van recycled denim en lamswol. Door een slimme dubbel..
WADDENSJAAL - Diepgrijs
De Waddensjaal is een lange sjaal van recycled denim. In de garens zit ook zachte lamswol verwerk..
De kleuren van het Wad
Met deze woorden opent Kester Freriks het boek de kleuren van het wad dat verschijnt ter gel..
De kleuren van het Wad Bundel
Het Wad te Voet
Wadlopen is het gebruikmaken van het lage water om een tocht over de bodem van de Waddenzee te ma..
Wadwaaier
Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad...