Waddenvereniging

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater
De Wijs met de Waddenzee sweater is 100% plasticvrij en gemaakt van biologische en gerecyclede gr..
€79,95 €59,95
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater
Nieuw! De Wijs met de Waddenzee sweater met geborduurd logo. De WIJS sweater is nog steeds 100% p..
Heren Harlingen Vest - Navy Melange
Nieuw! Harlingen vest voor heren   De Harlinger Visserstrui voor heren is er nu in e..
HEREN Visserstrui Harlingen Nieuw - Navy Melange
De meest zachte Harlingen Visserstrui tot nu toe. Nu met gerecyclede lamswol.   De H..
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater
€79,95 €59,95
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en bestaat nu voor 60% uit gerecycled k..
€74,95 €54,95
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
€74,95 €54,95
Jubileum Dames T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
In 2019 vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuur..
Jubileum Heren T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Dit jaar vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuu..
WADDEN Jaarkalender 2022
In vervolg op het grote succes van vorig jaar, brengt de Waddenvereniging ook in 2022 een special..
DAMES Harlingen Vest - Navy Melange
Nieuw! Het Harlinger vest voor dames.   De Harlinger Visserstrui voor dames is er nu..
Dames Jan Loman Sweater - special edition
JAN LOMAN, 25 JAREN LATER II, 1988 25 jaar na het ontwerp van het logo van de Waddenverenigin..
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang n..
Heren Jan Loman Sweater - special edition
HEREN Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
Jubileum Heren Visserstrui Harlingen - Marine
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we onze alom geliefde Harlingen jubileumtrui weder..
KIDS Wijs met de Waddenzee Sweater
Op veler verzoek is hij er dan! De kinderversie van de Wijs met de Waddenzee Sweater: een trui vo..
WADDENMUTS - Marine
De nieuwe Waddenmuts met Waddenvereniging logo bevat 70% gerecyclede lamswol waardoor de muts hee..
Boek - Lytse Yerke
Avontuurlijk jeugdboek van de Lytse Yerke, gebaseerd op de historische reis van de Sterke Ye..
HEREN Visserstrui Harlingen - Blue Melange
De alom bekende Harlinger is de perfecte uitwaaitrui voor het najaar. Authentiek, warm en bovenal..
Juttas
Nieuw: de juttas heeft een update gehad en is nu compleet gemaakt van oude banners van buitenwink..
WADDEN excursie-kit
Zélf de natuur van de Wadden ontdekken? Het kan met de WADDEN excursie-kit! Waar kun je he..
WIJS Vlag
De vlag kan uit! Ons bootvlaggetje is al jarenlang een bestseller. Nieuw in het assortiment i..
Bio-katoenen waddentas
Ben jij al Wijs met de Waddenzee? Laat het zien met deze bio katoenen tas met Fairtrade label! ..
De PETFLAG - Bootvlaggetje
Wanneer je kiest voor het duurzame bootvlaggetje van PETFLAG laat je aan iedereen zien dat je mil..
WIJS Stormtent
Slapen onder spijkerbroeken Met trots presenteren wij in samenwerking met BlueCAMP de ‘..
€1.099,00
Jubileum Kids T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
WADDENSJAAL II - Marine
Deze lange Waddensjaal voelt comfortabel en warm aan door de combinatie van gerecycled denim en g..
Wadwaaier in het Duits
Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad. Dank..
HEREN Visserstrui Harlingen - Grijsblauw
Met trots presenteren wij onze jubileum visserstrui! Nu nog duurzamer dankzij de unieke mix van g..
WADDENMUTS - Zeeblauw
De Waddenmuts is gemaakt van een zachte mix van recycled denim en lamswol. Door een slimme dubbel..
WADDENSJAAL - Diepgrijs
De Waddensjaal is een lange sjaal van recycled denim. In de garens zit ook zachte lamswol verwerk..
Leesboek: Yaru Makki's Reis
Yaru Makki's reis is een fantasierijk en rijk geïllustreerd (voorlees)verhaal voor kinde..
Het Wad te Voet
Wadlopen is het gebruikmaken van het lage water om een tocht over de bodem van de Waddenzee te ma..
WADDEN De Natuurgids - Crossbill Guides
10 jaar UNESCO Werelderfgoed Waddenzee wordt gevierd met de eerste volledige natuurreisgids van h..
Bosatlas van de Wadden
Voor het eerst is een Bosatlas gemaakt over het mooiste stukje van Nederland. Ook de Waddenvereni..
De kleuren van het Wad
Met deze woorden opent Kester Freriks het boek de kleuren van het wad dat verschijnt ter gel..