Waddenvereniging

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
HEREN Visserstrui Harlingen 2020 - Navy Melange
De meest zachte Harlingen Visserstrui tot nu toe. Nu met gerecyclede lamswol.   De H..
NIEUW! DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater
De nieuwe Wijs met de Waddenzee sweater is 100% plasticvrij en gemaakt van biologische en gerecyc..
NIEUW! HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en bestaat nu voor 60% uit gerecycled k..
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Jubileum Dames T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
In 2019 vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuur..
Jubileum Heren T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Dit jaar vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuu..
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang n..
HEREN Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
Jubileum Dames Visserstrui Harlingen - Marine
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we onze alom geliefde Harlingen jubileumtrui weder..
Jubileum Heren Visserstrui Harlingen - Marine
NIEUW! KIDS Wijs met de Waddenzee Sweater
Op veler verzoek is hij er dan! De kinderversie van de Wijs met de Waddenzee Sweater: een trui vo..
WAD Jaarkalender 2021
Ruben Smit is ecoloog en fotograaf. In 2013 maakte hij zijn debuut als filmmaker met De Nieuwe Wi..
Bio-katoenen waddentas
Ben jij al Wijs met de Waddenzee? Laat het zien met deze bio katoenen tas met Fairtrade label! ..
DAMES Visserstrui Harlingen - Blue Melange
Een nieuw seizoen en een nieuwe kleur voor onze jubileum sweater! De alom bekende Harlinger is de..
Drinkfles Wijs met de Waddenzee - Hydro Flask 0.6 liter Standard Mouth
Voldoende water drinken is eenvoudig wanneer je in het bezit bent van dit draagbare (reis)maatje...
HEREN Visserstrui Harlingen - Blue Melange
De alom bekende Harlinger is de perfecte uitwaaitrui voor het najaar. Authentiek, warm en bovenal..
WADDEN excursie-kit
Zélf de natuur van de Wadden ontdekken? Het kan met de WADDEN excursie-kit! Waar kun je he..
WADDENMUTS - Marine
De nieuwe Waddenmuts met Waddenvereniging logo bevat 70% gerecyclede lamswol waardoor de muts hee..
DAMES Visserstrui Harlingen  - Grafite
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat, Harlinge..
DAMES Visserstrui Harlingen  - Navy
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat Harlingen..
De PETFLAG - Bootvlaggetje
Wanneer je kiest voor het duurzame bootvlaggetje van PETFLAG laat je aan iedereen zien dat je mil..
Jubileum Kids T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
WADDENSJAAL II - Marine
Deze lange Waddensjaal voelt comfortabel en warm aan door de combinatie van gerecycled denim en g..
Wadwaaier in het Nederlands
Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad. Dank..
HEREN Visserstrui Harlingen - Grijsblauw
Met trots presenteren wij onze jubileum visserstrui! Nu nog duurzamer dankzij de unieke mix van g..
WADDENMUTS - Zeeblauw
De Waddenmuts is gemaakt van een zachte mix van recycled denim en lamswol. Door een slimme dubbel..
WADDENSJAAL - Diepgrijs
De Waddensjaal is een lange sjaal van recycled denim. In de garens zit ook zachte lamswol verwerk..
Leesboek: Yaru Makki's Reis
Yaru Makki's reis is een fantasierijk en rijk geïllustreerd (voorlees)verhaal voor kinde..
Het Wad te Voet
Wadlopen is het gebruikmaken van het lage water om een tocht over de bodem van de Waddenzee te ma..
WADDEN De Natuurgids - Crossbill Guides
10 jaar UNESCO Werelderfgoed Waddenzee wordt gevierd met de eerste volledige natuurreisgids van h..
Bosatlas van de Wadden
Voor het eerst is een Bosatlas gemaakt over het mooiste stukje van Nederland. Ook de Waddenvereni..
De kleuren van het Wad
Met deze woorden opent Kester Freriks het boek de kleuren van het wad dat verschijnt ter gel..