Waddenvereniging

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Jubileum Dames T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Dit jaar vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuu..
Jubileum Heren T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Jubileum Kids T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Leesboek: Yaru Makki's Reis
Yaru Makki's reis is een fantasierijk en rijk geïllustreerd (voorlees)verhaal voor kinde..
WADDEN De Natuurgids - Crossbill Guides
10 jaar UNESCO Werelderfgoed Waddenzee wordt gevierd met de eerste volledige natuurreisgids van h..
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en betaat nu voor 60% uit gerecycled ka..
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang n..
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
Heren Visserstrui Harlingen - Grijsblauw
Met trots presenteren wij onze vernieuwde jubileum visserstrui! Nu nog duurzamer dankzij de uniek..
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en bestaat nu voor 60% uit gerecycled k..
HEREN Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw
HEREN Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
KIDS Wijs met de Waddenzee Sweater
Op veler verzoek is hij er dan! De kinderversie van de Wijs met de Waddenzee Sweater: een trui vo..
WV DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
WV HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
Dames Jubileum Visserstrui Harlingen  - Navy
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat Harlingen..
DAMES Visserstrui Harlingen - Blue Melange
Een nieuw seizoen en een nieuwe kleur voor onze jubileum sweater! De alom bekende Harlinger is de..
Jutzakje - Doe eens wad
Samen iets doen aan de plasticsoep in de Waddenzee? Doe eens wad! Nienke Dijkstra heeft jutzakjes..
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings t-shirt van weleer. Met deze ha..
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
Bosatlas van de Wadden
Voor het eerst is een Bosatlas gemaakt over het mooiste stukje van Nederland. Ook de Waddenvereni..
Waterproof Tas met WV logo - donkerblauw
De Waddenvereniging Waterproof tas is de perfecte tas om mee te nemen tijdens wandelingen langs d..
Waterproof Tas met WV logo - lichtblauw
24 Waddenkaarten in een doosje
Wens iedereen een gelukkig en gezond 2019 met deze prachtige set Waddenkaarten. De set bestaat ui..
Wadden Verjaardagskalender
Vergeet nooit meer een verjaardag met de Wadden verjaardagskalender! Iedere maand word je verrast..
WADLOOPER - Grafite
De WadLOOPER is het ideale accessoire voor alle buitenactiviteiten: het biedt bescherming tegen z..
Dames Visserstrui Harlingen  - Grafite
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat, Harlinge..
HEREN Visserstrui Harlingen - Blue Melange
WADDENMUTS - Zeeblauw
De Waddenmuts is gemaakt van een zachte mix van recycled denim en lamswol. Door een slimme dubbel..
WADDENSJAAL - Diepgrijs
De Waddensjaal is een lange sjaal van recycled denim. In de garens zit ook zachte lamswol verwerk..
De kleuren van het Wad
Met deze woorden opent Kester Freriks het boek de kleuren van het wad dat verschijnt ter gel..
De kleuren van het Wad Bundel
Het Wad te Voet
Wadlopen is het gebruikmaken van het lage water om een tocht over de bodem van de Waddenzee te ma..
Wadwaaier
Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad...