Waddenvereniging

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater
De Wijs met de Waddenzee sweater is 100% plasticvrij en gemaakt van biologische en gerecyclede gr..
€79,95 €59,95
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater
Nieuw! De Wijs met de Waddenzee sweater met geborduurd logo. De WIJS sweater is nog steeds 100% p..
Heren Harlingen Vest - Navy Melange
Harlingen vest voor heren   De Harlinger Visserstrui voor heren is er nu in een heer..
HEREN Visserstrui Harlingen - Navy Melange
De meest zachte Harlingen Visserstrui tot nu toe. Nu met gerecyclede lamswol.   De H..
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater
€79,95 €59,95
HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater
Dames WIJS T-shirt - donkerblauw
De Waddenvereniging beschermt de natuur. Daarom vinden we het belangrijk dat onze kleding met oog..
Heren WIJS T-shirt - donkerblauw
Jubileum Dames T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
In 2019 vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuur..
Kids WIJS T-shirt - donkerblauw
WADDEN Jaarkalender 2023
Voor de WADDEN kalender 2023 werken we samen met fotograaf Marcel van Kammen. Van Kammen is aller..
DAMES Harlingen Vest - Navy Melange
Nieuw! Het Harlinger vest voor dames.   De Harlinger Visserstrui voor dames is er nu..
Dames Jan Loman Sweater - special edition
JAN LOMAN, 25 JAREN LATER II, 1988 25 jaar na het ontwerp van het logo van de Waddenverenigin..
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang n..
Heren Jan Loman Sweater - special edition
Jubileum Dames Visserstrui Harlingen - Marine
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we onze alom geliefde Harlingen jubileumtrui weder..
KIDS Wijs met de Waddenzee Sweater
Op veler verzoek is hij er dan! De kinderversie van de Wijs met de Waddenzee Sweater: een trui vo..
WADDENMUTS - Marine
De nieuwe Waddenmuts met Waddenvereniging logo bevat 70% gerecyclede lamswol waardoor de muts hee..
Boek - Lytse Yerke
Avontuurlijk jeugdboek van de Lytse Yerke, gebaseerd op de historische reis van de Sterke Ye..
Juttas
Nieuw: de juttas heeft een update gehad en is nu compleet gemaakt van oude banners van buitenwink..
WADDEN excursie-kit
Zélf de natuur van de Wadden ontdekken? Het kan met de WADDEN excursie-kit! Waar kun je he..
Harlingen Plaid
Heerlijk warm en groot formaat (175 x 200 cm) plaid van een duurzame mix op basis van gerecyclede..
Wadwaaier in het Duits
Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad. Dank..
Wadwaaier in het Nederlands
WIJS Vlag
De vlag kan uit! Ons bootvlaggetje is al jarenlang een bestseller. Nieuw in het assortiment i..
Bio-katoenen waddentas
Ben jij al Wijs met de Waddenzee? Laat het zien met deze bio katoenen tas met Fairtrade label! ..
De PETFLAG - Bootvlaggetje
Wanneer je kiest voor het duurzame bootvlaggetje van PETFLAG laat je aan iedereen zien dat je mil..
Jubileum Kids T-shirt 'Wijs met de Waddenzee' - Donkerblauw
Dit jaar vieren we 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Sinds 2009 staat de Waddenzee als enige natuu..
WADDENSJAAL II - Marine
Deze lange Waddensjaal voelt comfortabel en warm aan door de combinatie van gerecycled denim en g..
WADDENMUTS - Zeeblauw
De Waddenmuts is gemaakt van een zachte mix van recycled denim en lamswol. Door een slimme dubbel..
WADDENSJAAL - Diepgrijs
De Waddensjaal is een lange sjaal van recycled denim. In de garens zit ook zachte lamswol verwerk..
Boek "Visserstruien"
Een prachtig geïllustreerd, gebonden boek van 176 pagina's. Het boek is opgedeeld i..
Het Wad te Voet
Wadlopen is het gebruikmaken van het lage water om een tocht over de bodem van de Waddenzee te ma..
WADDEN De Natuurgids - Crossbill Guides
10 jaar UNESCO Werelderfgoed Waddenzee wordt gevierd met de eerste volledige natuurreisgids van h..
Bosatlas van de Wadden
Voor het eerst is een Bosatlas gemaakt over het mooiste stukje van Nederland. Ook de Waddenvereni..
De kleuren van het Wad
'Er zijn mensen die, nadat ze met de boot op een van de waddeneilanden zijn aangekomen, een p..