Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Snel Sorteren: Dames | Heren | Alles   Sorteren op:
Wijs met de Waddenzee Sweater
Onze klassieker is terug! En daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook een beetje trots. Samen ..
Prijs : € 79,95
Ledenprijs : € 59,95
Wijs met de Waddenzee Sweater
Prijs : € 79,95
Ledenprijs : € 59,95
Module Small - Licorice
Heb je net te veel spullen mee voor in je broekzakken, maar te weinig om een rugzak te dragen? Da..
Prijs : € 29,95
Ledenprijs : € 19,95
Afritsbroek Santa Fe Broek
Jarenlang wandelplezier beleef je met de Schöffel Santa Fe Zip Off Pants, een tijdloze afrit..
Prijs : € 99,95
Ledenprijs : € 99,95
Wandelbroek Engadin
Wandelbroek EngadinModel : Dames
De Engadin van Schöffel is een multi-functionele wandelbroek voor dames. Maak eindelijk die ..
Prijs : € 89,95
Ledenprijs : € 89,95
Afritsbroek Aarhus
Afritsbroek AarhusModel : Heren
Jarenlang wandelplezier beleef je met de Schöffel Aarhus Zip Off Pants, een tijdloze afritsb..
Prijs : € 99,95
Ledenprijs : € 99,95
Wandelbroek Koper
Wandelbroek KoperModel : Heren
De Koper van Schöffel is een multifunctionele wandelbroek voor heren. Maak eindelijk die tre..
Prijs : € 89,95
Ledenprijs : € 89,95
Hike Lite Crew - Black
De Hike+ Light Sok van Icebreaker is een dunne sok, die uitermate geschikt is voor een wandeling ..
Prijs : € 23,95
Ledenprijs : € 23,95
Hike Lite Crew - Monsoon
Prijs : € 23,95
Ledenprijs : € 23,95
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings t-shirt van weleer. Met deze hang ..
Prijs : € 54,95
Ledenprijs : € 49,95
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
Prijs : € 54,95
Ledenprijs : € 49,95
Wadwaaier
Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad...
Prijs : € 11,50
Ledenprijs : € 8,95