It’s about our relationship to nature, and to each other.

Als Waddenvereniging spreekt deze filosofie van Icebreaker ons aan en daarom hebben we het omarmt en opgenomen in onze webshop. Icebreaker is namelijk een uniek outdoor kledingmerk uit Nieuw-Zeeland dat wat ons betreft optimaal gebruik maakt van moeder-natuur. Merino wol. Het Merino schaap is een van ‘s werelds oudste schapenrassen en leven in de zwaarste omstandigheden in Nieuw-Zeeland Zuidelijke Alpen. Een laagland schaap, zoals de Texelaar, zou hier doodvriezen. De vacht van de merino is namelijk ‘gemaakt’ voor extremen, ademend en koel in de zomer, isolerend en warm in de winter. Icebreaker ontwerpt en produceert een uitgebreid assortiment van outdoor-kleding gemaakt van het beste Merino wol. 100% natuur. Duurzaam en modieus tegelijk. Een complete range met onder andere thermisch ondergoed, sokken en mutsen. In onze webshop vindt u een selectie van het assortiment.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Snel Sorteren: Dames | Heren | Alles   Sorteren op:
Hike Lite Crew - Black
De Hike+ Light Sok van Icebreaker is een dunne sok, die uitermate geschikt is voor een wandeling ..
Prijs : € 23,95
Ledenprijs : € 23,95
Hike Lite Crew - Monsoon
Prijs : € 23,95
Ledenprijs : € 23,95
Oasis LS Crewe - Black
De Oasis LS Scoop van Icebreaker is een thermoshirt van het zuiverste soort. Dit shirt zorgt ervo..