DAMES The Traveller - Navy
DAMES The Traveller - Navy DAMES The Traveller - Navy DAMES The Traveller - Navy DAMES The Traveller - Navy

DAMES The Traveller - Navy

De Traveller is een geweldige trui voor al je avonturen. Of het nu een ontspannen wandeling langs het strand is, een serieuze trekking in de bergen of gewoon slenteren door de stad. De pull-over is uitgerust met raglan mouwen van stevige rib tricot voor meer stretch. De kraag is middelhoog en elastisch. De Traveller is de perfecte reisgenoot. Gemaakt van gerecycled denim en lamswol en daardoor heerlijk zacht en warm. Pas op! Voor je het weet is deze trui is je beste vriend.

50% Recycled denim
25% Nylon