Wadwaaier in het Nederlands
Wadwaaier in het Nederlands Wadwaaier in het Nederlands Wadwaaier in het Nederlands Wadwaaier in het Nederlands

Wadwaaier in het Nederlands

Met de wadwaaier zoek je snel en eenvoudig alles op wat drijft, kruipt of groeit op het wad. Dankzij het handige formaat past het in elke broek- of jaszak en heb je het altijd bij de hand. Speciaal gemaakt voor en door de Waddenvereniging. 91 pagina's met full colour, prachtige handgetekende illustraties.

De verpakking van de wadwaaier heeft een kleurrijke update gekregen en wordt nu geleverd in een handig doosje. Zet de wadwaaier gemakkelijk zelf in elkaar waardoor je ontdekkingstocht op het wad snel kan beginnen. Ook leuk als cadeautje.

Art.nr. WV-WADWAAIER-V2
Model: