DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij

DAMES Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij

Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en betaat nu voor 60% uit gerecycled katoen en 40% uit biologisch katoen. We gaan voor een Waddenzee zonder plasticsoep.

Ben je net zo enthousiast over deze 'Wijs met de Waddenzee' sweater? Bestel hem dan nu hier! Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Let op! De trui valt klein uit. Bestel 1 maat groter dan jouw reguliere maat.

Vanwege de grote interesse in de Wijs met de Waddenzee Sweater zijn niet alle maten meer op voorraad. De sweaters voor dames in maat S, M en L zijn eind september weer leverbaar.

Art.nr. W-WWSW-201

Maattabel: