De Harlinger, oude tijden herleven.

Authentiek, warm en bovenal duurzaam en gerecycled. De Harlinger Visserstrui is voorzien van één van de meest klassieke designs van Nederland. De duurzame mix van garens op basis van gerecycled denim, gerecycled wol en polyamide geeft deze oude kornuit een moderne twist. Het breisel van de trui is ideaal voor een ochtendwandeling in de lente, een fietstocht in de herfst, een koude winterdag voor de open haard of een uitwaaidag op de Nederlandse wadden. De Harlinger is een trui die buiten moet zijn, in de open lucht. De trui is bovendien geschikt voor al je avonturen op zee of op land. Een trui om trots op te zijn!

Wist je dat tot 1950 onze Nederlandse vissers wollen truien droegen. En dat men aan het patroon van de trui kon zien uit welk vissersdorp men afkomstig was? Ieder dorp had zijn eigen specifieke motief. Blue LOOP Originals heeft een assortiment met visserstruien uit Durgerdam, Urk, Enkhuizen én Harlingen ontwikkeld.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Snel Sorteren: Dames | Heren | Alles   Sorteren op:
Met trots presenteren wij onze vernieuwde jubileum visserstrui! Nu nog duurzamer dankzij de uniek..
Ledenprijs : € 109,95
Een nieuw seizoen en een nieuwe kleur voor onze jubileum sweater! De alom bekende Harlinger is de..
Ledenprijs : € 109,95
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat Harlingen..
Ledenprijs : € 109,95
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat, Harlinge..
Ledenprijs : € 109,95
Durgerdam, een dijkdorp bij Amsterdam bestond tot voor de afsluiting van de Zuiderzee in 1932 voo..