Solar lamp - Luci Solar String
Solar lamp - Luci Solar String Solar lamp - Luci Solar String Solar lamp - Luci Solar String Solar lamp - Luci Solar String

Solar lamp - Luci Solar String

De Luci Solar String Lights is de eerste in zijn soort. De multifunctionele solar lichtjes met een telefoon lader is geschikt voor het buitenleven. Ideaal voor kamperen, hiken, glamping en gewoon als sfeerlicht in je tuin. Deze lichtjes werken net als de hele Luci lijn op zonlicht. Daarnaast is deze voorzien van een USB-poort om je telefoon op te laden. Ook is het mogelijk om de lampjes snel op de laden via het stopcontact. In direct zonlicht laadt je de accu van de Luci in 12 tot 14 uur op. Via USB is dit in 6 tot 8 uur.

Gewicht (g): 320
Hoogte (cm): 5