Solar lamp - Luci EMRG
Solar lamp - Luci EMRG Solar lamp - Luci EMRG Solar lamp - Luci EMRG Solar lamp - Luci EMRG

Solar lamp - Luci EMRG

De Luci EMRG van Mpowered is een zakformaat lantaarn en alles-in-één noodverlichting. Enkel zonlicht is nodig om opgeladen te blijven. Zo laadt de Luci EMRG zichzelf in 8u op, via zijn slimme zonnepaneel. Met zijn 5 verschillende lichtmodi is de Luci EMRG is je trouwe vriend bij stroomuitval of wanneer je licht of hulp nodig hebt.

Zo heb je keuze uit de standen: laag max 15 lumen) / hoog (max 25 lumen) / knipperen om de 1 sec. / wit-rood S.O.S. / constant rood. Ook deze Luci is waterdicht, lichtgewicht en extreem duurzaam. Hij heeft een batterij-niveau indicator en heeft een bescherming voor overladen of te diep ontladen.

Gewicht (g): 75
Hoogte (cm): 10,2