Solar lamp - Luci Color Essence
Solar lamp - Luci Color Essence Solar lamp - Luci Color Essence Solar lamp - Luci Color Essence Solar lamp - Luci Color Essence Solar lamp - Luci Color Essence

Solar lamp - Luci Color Essence

De Luci Color Essence is een opblaasbare solar lantaarn die  een kleurrijk licht verspreid voor een aangename sfeer in en rondom het huis of tijdens een kampeertrip. Met 8 unieke kleuren - lavendel, violet, sky, powder, mint, lime, coral, rose - die een zacht licht afgeven vanwege de matte finish van de lantaarn.

De Luci Essence is de eenvoudigste manier om meer licht in je leven toe te voegen! Gaat 8 uur mee na één keer opladen. Laadt zichzelf op in 7 uur door middel van direct zonlicht.

Gewicht (g): 125
Hoogte (cm): 10,8