MENU
Lid van de Waddenvereniging? De ledenprijs wordt automatisch berekend als je bent ingelogd op de webshop. | Log nu in | Meer informatie |
Lightweight Weka 20 - Sulphur
Lightweight Weka 20 - Sulphur Lightweight Weka 20 - Sulphur

Lightweight Weka 20 - Sulphur

Of je nou een reis rond de wereld gaat maken of gewoon een prachtige wandeling maakt door het wad: de Macpac Lightweight Packable Weka komt altijd van pas. De rugzak weegt nagenoeg niks en past opgevouwen in zijn eigen bovenvak.

Neem de Packable Weka eenvoudig mee in een rolkoffer en tover op de plaats van bestemming een veelzijdige dagrugzak tevoorschijn. Zo hoef je onderweg niet te sjouwen met tassen die je toch niet gebruikt. De LW Packable Weka is gemaakt van ons befaamde en veelzijdige Eco AzTec-materiaal. Deze stof bestaat voor 73 procent uit gerecycled polyester en voor de overige 27 procent uit Fairtrade katoen. Het robuuste en duurzame materiaal staat garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

De Lightweight Packable Weka is niet alleen erg veelzijdig. Door het AzTec-materiaal en de gesp heeft deze compacte Weka ook een erg stoer uiterlijk. Dus ben jij opzoek naar een veelzijdige dagrugzak die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Packable Weka de perfecte kandidaat.

Specificaties:

  • Materiaal: Eco AzTec® Canvas
  • Inhoud: 20 liter
  • Gewicht: 360 gram

Art.nr. 114495-SUL-OS
Model: Uni
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 69.95
Ledenprijs: € 59.95

Aantal:  
Ideavelop BV is de logistieke partner van de Waddenvereniging