Icebreaker

It’s about our relationship to nature, and to each other.

Als Waddenvereniging spreekt deze filosofie van Icebreaker ons aan en daarom hebben we het omarmt en opgenomen in onze webshop. Icebreaker is namelijk een uniek outdoor kledingmerk uit Nieuw-Zeeland dat wat ons betreft optimaal gebruik maakt van moeder-natuur. Merino wol. Het Merino schaap is een van ‘s werelds oudste schapenrassen en leven in de zwaarste omstandigheden in Nieuw-Zeeland Zuidelijke Alpen. Een laagland schaap, zoals de Texelaar, zou hier doodvriezen. De vacht van de merino is namelijk ‘gemaakt’ voor extremen, ademend en koel in de zomer, isolerend en warm in de winter. Icebreaker ontwerpt en produceert een uitgebreid assortiment van outdoor-kleding gemaakt van het beste Merino wol. 100% natuur. Duurzaam en modieus tegelijk. Een complete range met onder andere thermisch ondergoed, sokken en mutsen. In onze webshop vindt u een selectie van het assortiment.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Sphere SS Low Crewe - Tulip/Snow/Stripe
De Sphere Short Sleeve Low Crewe van Icebreaker is een t-shirt met korte mouwen, voorzien van een..
Sphere SS Polo - Gumtree/Snow/Stripe
Een lichtgewicht polo van merinowol die onmisbaar is voor tijdens het reizen. De Sphere Short Sle..
Quattro SS Polo - Jet/Metro
De Quattro Short Sleeve Polo is een lichtgewicht T-shirt gemaakt van merinowol met een klassiek d..
Mount Elliot LS Zip Vest - Blue
  Het Mount Elliot LS Vest van Icebreaker geeft je warmte en ademend vermogen, precies z..
Tech Lite SS Crewe Spanish Plunder - Kona