PRE-ORDER HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij
PRE-ORDER HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij PRE-ORDER HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij PRE-ORDER HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij

PRE-ORDER HEREN Wijs met de Waddenzee Sweater - 100% plasticvrij

LET OP: Vanwege grote interesse in de Wijs met de Waddenzee Sweater zijn niet alle maten meer op voorraad. De herentruien in de maten L, XL en XXL zijn eind oktober weer leverbaar. Bestel hem nu hier!

Onze 'Wijs met de Waddenzee' sweater is vernieuwd en bestaat nu voor 60% uit gerecycled katoen en 40% uit biologisch katoen. We gaan voor een Waddenzee zonder plasticsoep.

Ben je net zo enthousiast over deze 'Wijs met de Waddenzee' sweater? Bestel hem dan nu hier! Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

De trui valt klein uit. Bestel 1 maat groter dan jouw reguliere maat.

Art.nr. M-WWSW-201
Model: Heren