HEREN Essential Everyday Zip Sweater - Green/blue
HEREN Essential Everyday Zip Sweater - Green/blue HEREN Essential Everyday Zip Sweater - Green/blue

HEREN Essential Everyday Zip Sweater - Green/blue

Een warme en comfortabele gerecycled denim sweater voor je dagelijkse avonturen. De Essential Everyday Zip is voorzien van een klassiek design met een halve rits aan de voorkant, waardoor je warmte gemakkelijk kan ventileren. De trui is gemaakt met een duurzame melange van gerecycled denim, gerecycled wol en polyamide. De Essential Everyday Zip is de perfecte sweater die je het hele jaar kan dragen. Ideaal voor tijdens het reizen, het verkennen van een nieuwe stad en voor strandwandelingen in de herfst. Het zware breisel complementeert de stoere uitstraling van de Essential Everyday Zip.

Art.nr. M-SW009-18-B207
Model: Heren