HEREN Essential Everyday Sweater - Blue/Navy
HEREN Essential Everyday Sweater - Blue/Navy HEREN Essential Everyday Sweater - Blue/Navy

HEREN Essential Everyday Sweater - Blue/Navy

Een warme en comfortabele gerecycled denim sweater voor je dagelijkse avonturen. De Essential Everyday is voorzien van een klassiek design, die gemakkelijk is te combineren vanwege zijn veelzijdigheid. De trui is gemaakt met een duurzame melange van gerecycled denim, gerecycled wol en nylon. De Essential Everyday is de perfecte sweater die je het hele jaar kan dragen. Ideaal voor tijdens het reizen, het verkennen van een nieuwe stad en voor strandwandelingen in de herfst. Wanneer je de trui draagt tijdens een avondje uit, zou hij zeker ook niet misstaan! De raglanmouwen, de relaxte pasvorm en het zware breisel complementeren de stoere uitstraling van de Essential Everyday sweater.

Recycled denim: 10%
Viscose: 10%