HEREN Brave Breton Sweater - Navy/Bordeaux
HEREN Brave Breton Sweater - Navy/Bordeaux HEREN Brave Breton Sweater - Navy/Bordeaux

HEREN Brave Breton Sweater - Navy/Bordeaux

Een stoere en comfortabele trui voor je avonturen op zee. De Brave Breton is voorzien van één van de meest klassieke designs van de wereld: de Marinière met de originele 21 strepen. De duurzame mix van garens op basis van gerecycled denim en biologisch katoen zorgt ervoor dat de Brave Breton de perfecte trui is voor een zomerse dag op zee. Een trui die je draagt tijdens een bbq met vrienden of op een zomerse namiddag met een biertje op het strand. Het middel zware breisel en de borduring op de achterkant geven de Brave Breton de ultieme nautische look.

69% Recycled denim
25% Biologisch katoen