DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw

DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Donkerblauw

We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang naar nostalgie in ons achterhoofd hebben we besloten om het retro T-shirt opnieuw leven in te blazen met onze leus 'Wijs met de Waddenzee'.

Het retro T-shirt is in samenwerking met Blue LOOP Originals ontwikkeld en gemaakt van gerecycled katoen in combinatie met biologisch katoen, dus vrij van synthetische stoffen. Verkrijgbaar voor dames en heren in de kleuren donkerblauw en wit.

60% Gerecycled katoen
40% Biologisch katoen

Ben je net zo enthousiast over ons 'Wijs met de Waddenzee' T-shirt? Bestel hem dan nu! Met de aankoop van het retro shirt steun je direct het Werelderfgoed.

Staat jouw maat er niet tussen? In maart verwachten wij een nieuwe voorraad T-shirts. Wil je alvast jouw maat reserveren? Neem dan contact met ons op via 085-273 17 72.

Art.nr. W-WWTS-201

Maattabel: