DAMES Perfect Breton Sweater - Navy/Bordeaux
DAMES Perfect Breton Sweater - Navy/Bordeaux DAMES Perfect Breton Sweater - Navy/Bordeaux

DAMES Perfect Breton Sweater - Navy/Bordeaux

De perfecte, comfortabele trui voor frisse lentedagen op het terras. De Perfect Breton is voorzien van één van de meest klassieke designs van de wereld: de Marinière met de originele 21 strepen. Geïntroduceerd door mode icoon Coco Chanel. Een duurzame mix van garens op basis van gerecycled denim en biologisch katoen zorgt ervoor dat deze Perfect Breton de zachtste trui is in onze collectie. Draag hem in combinatie met een skinny jeans en een paar sneakers voor een casual look, of met een elegante rok en je favoriete hakken voor een zakelijke meeting. De drie knoopjes op je linkerschouder en de borduring op de rug geven de trui een vrouwelijke, nautische look.

Recycled denim: 14%
Polyester: 1%