DAMES Sommerville T LS Henley - Azurro
DAMES Sommerville T LS Henley - Azurro DAMES Sommerville T LS Henley - Azurro DAMES Sommerville T LS Henley - Azurro

DAMES Sommerville T LS Henley - Azurro

De Sommerville Henley is gemaakt van jersey stof en voelt zacht en comfortabel op de huid. De Henley is verkrijgbaar in diverse kleuren. Na het jarenlang zorgvuldig mengen van vezels, zijn we erin geslaagd om een mélange effect te ontwikkelen met  dunne, sterke garens van gerecycled denim. Hierdoor heeft de Sommerville Henley een subtiele vintage look. De Sommerville Henley heeft een indigo sluiting en parelmoer knopen. Met een vrouwelijke pasvorm, een ronde zoom en langere, slanke mouwen, kun je dit item dragen op diverse gelegenheden.

Cotton 25%
Recycled denim 25%