Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"
Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee" Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"

Retro T-shirt "Wijs met de Waddenzee"

We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings t-shirt van weleer. Met deze hang naar vroeger in ons achterhoofd hebben we besloten om in het jubileumjaar een mooi retro t-shirt te ontwikkelen met onze leus ‘wijs met de waddenzee’. Een mooi aandenken mag dan ook niet ontbreken. Het retro t-shirt is eveneens in samenwerking met Blue Loop Originals ontwikkeld. Gemaakt van recycled denim. Met de aankoop van het ‘wijs met de waddenzee’ t-shirt steun je direct het Werelderfgoed. Zo zie je er goed uit en help je ons direct met het behoud van dit mooie stuk natuur.

38% Recycled denim
25% Katoen