Solar lamp - Luci Core
Solar lamp - Luci Core Solar lamp - Luci Core Solar lamp - Luci Core Solar lamp - Luci Core

Solar lamp - Luci Core

De Luci Core is een solar lamp die ingezet kan worden voor diverse klusjes binnens- en buitenshuis als noodlicht. Door het gebruik van de verstelbare siliconenarm kan je de lichtbron richten op ieder object. Ideaal voor op de camping, want in welke uithoek je ook zit. Met de Luci Core heb je overal licht. Gaat tot 12 uur mee na één keer opladen via het solarpaneel of de USB-kabel (quick charge). Deze oplaadbaare solarlamp schijnt waar je hem maar nodig hebt! Gemakkelijk mee te nemen en licht in gewicht. De Luci Core heeft 3 lichtstanden: laag, medium, hoog.

Gewicht (g): 78
Aantal lichtstanden: 3