MENU
Lid van de Waddenvereniging? De ledenprijs wordt automatisch berekend als je bent ingelogd op de webshop. | Log nu in | Meer informatie |
DAMES Blue Fleece Bear sweater - Light Blue
DAMES Blue Fleece Bear sweater - Light Blue DAMES Blue Fleece Bear sweater - Light Blue DAMES Blue Fleece Bear sweater - Light Blue

DAMES Blue Fleece Bear sweater - Light Blue

De Blue LOOP Originals Blue Fleece sweater is een zachte en comfortabele trui die niet mag ontbreken in jouw garderobe, of je nu een casual of actieve outdoor liefhebber bent. Stoer en gemaakt van duurzame en eerlijke materialen, waaronder oude jeans en biologisch katoen.

De binnenkant van de sweater is superzacht door het premium Denimcel-garen; een mix van Tencel en gerecycled denim. Ontworpen in Nederland, gemaakt in Portugal met een zo laag mogelijke footprint.

Voor deze sweater hebben we samengewerkt met borduurkunstenaar Stitch Amsterdam. Zij combineren 'old school' borduurwerk met verfrissende en coole designs die gewijd zijn aan het verkennen van het buitenleven. Geluk zit 'm in de kleine dingen. Kamperen in de bossen, de mooiste fietstochten of een heerlijke wandeling. Het lijkt niks, maar is tegelijkertijd alles. Want momenten als deze maken het leven toch net een beetje vrolijker. Borduurstudio Stitch Amsterdam weet dit unieke gevoel te vangen in haar kleurrijke borduursels. Dit maakt de Blue Fleece sweater al snel tot je favoriete nieuwe trui die je elke dag kunt dragen.


Art.nr. W-BS009-22-B005
Model: Dames
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 89.95
Ledenprijs: € 71.95

Beschikbare opties:


* Beschikbare Maat:

Aantal:  
Ideavelop BV is de logistieke partner van de Waddenvereniging