HEREN Essential Half Zip Sweater - Navy Melange
HEREN Essential Half Zip Sweater - Navy Melange HEREN Essential Half Zip Sweater - Navy Melange

HEREN Essential Half Zip Sweater - Navy Melange

Een goede warme trui is in Nederland een absolute must. Warm blijven kan gelukkig ook op een milieuvriendelijke en eerlijke manier. De Essential Half Zip Sweater is een stoere en comfortabele gebreide trui. De Essential bevat 70% gerecyclede lamswol. Heerlijk warm, duurzaam en een stoere eigentijdse look. Perfect voor je dagelijkse avonturen en door zijn stoere design gemakkelijk te combineren. De Half Zip is de perfecte trui die je het hele jaar kan door dragen. Ideaal voor een avond rond het kampvuur, het verkennen van een nieuwe stad of een stevige strandwandeling in de herfst. En hij zal ook zeker niet misstaan tijdens aan avondje uit! De raglanmouwen, de comfortabele pasvorm en het zware breisel complementeren de stoere uitstraling van de sweater.

Materiaal:
  • 70% gerecyclede wol