DAMES Pure Stripe Dress - Grey / Sea Blue
DAMES Pure Stripe Dress - Grey / Sea Blue DAMES Pure Stripe Dress - Grey / Sea Blue

DAMES Pure Stripe Dress - Grey / Sea Blue

PURE Dresses zijn ultieme basics gemaakt van luxe natuurlijke vezels zoals tencel, lamswol en gerecycled denim. PURE Dresses houden je sensationeel fris in de zomer en voelen zacht aan op de huid. Tencel en lamswol reguleren je lichaamstemperatuur en voorkomen dat bacteriën vieze geurtjes produceren. Gemaakt van een duurzame, lichtgewicht stof met een prachtig gemêleerd effect van gerecycelde denimvezels. PURE Dresses zijn veelzijdig om te dragen en hebben een relaxte wijde hals. Door de centuur in de taille is de pasvorm gemakkelijk aan te passen.

Art.nr. W-DS001-19-B033