DAMES Pure Stripe T-shirt + Pocket - Grey / Sea Blue
DAMES Pure Stripe T-shirt + Pocket - Grey / Sea Blue DAMES Pure Stripe T-shirt + Pocket - Grey / Sea Blue

DAMES Pure Stripe T-shirt + Pocket - Grey / Sea Blue

PURE T-shirts zijn ultieme basics gemaakt van luxe natuurlijke vezels zoals tencel, lamswol en gerecycled denim. PURE T-shirts houden je sensationeel fris in de zomer en voelen zacht aan op de huid. Tencel en lamswol reguleren je lichaamstemperatuur en voorkomen dat bacteriën vieze geurtjes produceren. Gemaakt van een duurzame, lichtgewicht stof met een prachtig gemêleerd effect van gerecycelde denimvezels maken PURE t-shirts tot prachtige items die je op veel verschillende momenten kunt dragen.

Art.nr. W-JS019-19-B033