DAMES Pure Cardigan - Light Grey
DAMES Pure Cardigan - Light Grey DAMES Pure Cardigan - Light Grey

DAMES Pure Cardigan - Light Grey

De Pure Cardigan is een veelzijdig vest met volledige ritssluiting en slimme kenmerken, zowel in details als verborgen in de stof zelf. De Pure Cardigan is lichtgewicht en een echte metgezel om het hele jaar door te dragen, zelfs in warmere omstandigheden. Aan de binnenkant strelen natuurlijke en zachte duurzame vezels je huid. Tencel en lamswol reguleren je lichaamstemperatuur en voorkomen dat bacteriën vieze geurtjes produceren. De buitenkant is een stretchy mix van 100% gerecycled katoen en gerecycled polyester, zodat je het vest zelfs kunt dragen tijdens het hardlopen in het park.

Art.nr. W-CA007-18-B004