DAMES Pure Dress - Anthracite
DAMES Pure Dress - Anthracite DAMES Pure Dress - Anthracite

DAMES Pure Dress - Anthracite

Pure Dresses zijn de ultieme basics gemaakt van luxe natuurlijke vezels zoals tencel, lamswol en gerecycled denim. Het is de heilige graal in circulaire en natuurlijke innovatie waar zorgvuldig geselecteerde vezels worden samengevoegd tot dun ring gesponnen garen. Deze Blue LOOP-innovatie noemen we denimcel. Pure Dresses voelen sensationeel fris in de zomer en zijn zacht voor de huid. Tencel en lamswol reguleren je lichaamstemperatuur en voorkomen dat bacteriën vieze geurtjes produceren. Gemaakt van duurzame lichtgewicht stof met een prachtig gemêleerd effect van de gerecyclede denim. De Pure Dress is veelzijdig om te dragen.

Art.nr. W-DS002-19-B012