HEREN Pure MOUNTAIN T-shirt - Red Earth
HEREN Pure MOUNTAIN T-shirt - Red Earth HEREN Pure MOUNTAIN T-shirt - Red Earth

HEREN Pure MOUNTAIN T-shirt - Red Earth

Pure T-shirts zijn de ultieme basics gemaakt van luxe natuurlijke vezels zoals tencel, lamswol en gerecycled denim. Het is de heilige graal in circulaire en natuurlijke innovatie waar zorgvuldig geselecteerde vezels worden samengevoegd tot dun ring gesponnen garen. Deze Blue LOOP-innovatie noemen we denimcel. Pure T-shirts voelen sensationeel fris in de zomer en zijn zacht voor de huid. Tencel en lamswol reguleren je lichaamstemperatuur en voorkomen dat bacteriën vieze geurtjes produceren. Gemaakt van duurzame lichtgewicht stof met een prachtig gemêleerd effect van de gerecyclede denim. Het Pure T-shirt met gave mountain print is veelzijdig om te dragen.

Art.nr. M-JS108-19-B018
Model: Heren