HEREN Mellow Morning Sweater - Grey/White
HEREN Mellow Morning Sweater - Grey/White HEREN Mellow Morning Sweater - Grey/White

HEREN Mellow Morning Sweater - Grey/White

Een zachte, super comfortabele trui voor de luie ochtend of een relaxte middag, de Mellow Morning is één van de zachtste truien die je in onze collectie kunt vinden. Dit komt door de combinatie van het dunne breisel met de duurzame mix van garens op basis van gerecycled denim en biologisch katoen. Draag de trui met een baggy jeans en sneakers voor een casual weekenddag of samen met een denim shirt voor een feestelijke of misschien wel een zakelijke look. De strepen geven je een frisse en zelfverzekerde uitstraling, terwijl de stof je het gevoel geeft alsof je nog in je pyjama rondloopt.

Recycled denim: 55%
Polyester: 2%