DAMES Comfy Holiday Vest

Snuggle up en maak je klaar voor de winter met onze Comfy Holiday Vest! Dit grote vest, gemaakt van onze klassieke garenmix van gerecycled denim, gerecycled wol, polyamide en zijde, is een van de meest gewilde items voor de koude, regenachtige herfst en winterdagen. Draag het vest in het weekend tijdens een uitgebreid ontbijt als het huis nog niet is opgewarmd, of als jas tijdens de herfstdagen. Kruip samen voor de openhaard met warme chocolademelk na een sneeuwballengevecht of draag hem in combinatie met je favoriete jurk op werk om je warm te houden. Kortom, deze beauty mag je niet missen in je kast. En wij beloven je, het wordt een van je favoriete items!

Art.nr. W-CA001-17-B201