DAMES Scott Hoody - Azurro
DAMES Scott Hoody - Azurro DAMES Scott Hoody - Azurro DAMES Scott Hoody - Azurro

DAMES Scott Hoody - Azurro

Na de lancering van onze katoen fleece in 2013 hebben wij als doel gesteld om het percentage gerecycled denim in onze kleding te verhogen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. BlueFleece is onze nieuwste innovatie op het gebied van natuurlijke en synthetische vezels. Blue Fleece is een fleece opgebouwd uit diverse garens. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof duurzaam, elastisch en comfortabel aanvoelt.

De Scott Hoody is voorzien van een grote capuchon, ruime steekzakken en een kwalitatief, hoogwaardige rib afwerking op de mouwen en de zoom. De binnenkant is gemaakt van geborsteld, gerecycled denim en lamswol voor extra warmte, zachtheid en isolatie. Daarnaast is de buitenkant van de trui uniek door de mélange structuur.

Cotton 18%
Recycled denim 29%