DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit
DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit

DAMES Wijs met de Waddenzee T-shirt - Wit

We ontvangen al jaren vele vragen over het Waddenverenigings T-shirt van weleer. Met deze drang naar nostalgie in ons achterhoofd hebben we besloten om het retro T-shirt opnieuw leven in te blazen met onze leus 'Wijs met de Waddenzee'.

Het retro T-shirt is in samenwerking met Blue LOOP Originals ontwikkeld en gemaakt van gerecycled katoen in combinatie met biologisch katoen, dus vrij van synthetische stoffen. Verkrijgbaar voor dames en heren in de kleuren donkerblauw en wit.

60% Gerecycled katoen
40% Biologisch katoen

Ben je net zo enthousiast over ons 'Wijs met de Waddenzee' T-shirt? Bestel hem dan nu! Met de aankoop van het retro shirt steun je direct het Werelderfgoed.

Art.nr. W-WWTS-101

Maattabel: