Muts van Gerecycled Denim - Triple Blue
Muts van Gerecycled Denim - Triple Blue Muts van Gerecycled Denim - Triple Blue

Muts van Gerecycled Denim - Triple Blue

Met de muts van gerecycled denim kun je de kou in stijl trotseren! Deze comfortabele beanies zijn perfect om je hoofd en oren warm te houden. De muts heeft een nauwsluitende pasvorm en is bovendien gebreid in het zuiden van Nederland, in het stadje Beneden-Leeuwen. Een simpele, duurzame beanie gebreid van gerecycled denim, gerecycled wol en polyamide. De muts is gemaakt van een zacht wolbreisel en is voorzien van een omgeslagen rand met een rivet om de denim look compleet te maken. Zelfs wanneer je een avondwandeling gaat maken in de winter, houdt de muts je warm!

Bij aankoop van een muts en sjaal van gerecycled denim ontvangt u een kindermuts t.w.v. € 24,95 cadeau!

35% Polyamide
30% Recycled Denim