Hoofdband van gerecycled denim - Navy/Blue

Met de Feisty Winter Headband kun je de kou in stijl trotseren! Deze comfortabele hoofdbanden zijn perfect om je hoofd en oren warm te houden. De hoofdband heeft een nauwsluitende pasvorm en is bovendien gebreid in het zuiden van Nederland, in het stadje Beneden-Leeuwen. Een simpele, duurzame hoofdband gebreid van gerecycled denim, gerecycled wol, polyamide en een vleugje zijde. De Feisty Winter Headband is gemaakt van een zacht wolbreisel en is voorzien van een extra lus in het midden met een rivet om de denim look compleet te maken. Zelfs wanneer je een avondwandeling gaat maken in de winter, houdt de muts je warm!

33% Polyamide
26% Recycled Denim