"We rather repair, than replace."

Macpac is een merk dat, net als Icebreaker, ook uit in Nieuw-Zeeland komt. Vanuit een garage in Christchurch meer dan 40 jaar geleden, heeft Macpac zich inmiddels ontwikkeld tot een outdoor merk met een breed assortiment van de beste rugzakken, tenten en slaapzakken. Onder het motto: “We rather repair, than replace’, draagt het merk ook nog een steentje bij aan een duurzame samenleving. Met name de Eco-Aztec range is een mooi voorbeeld van sterke, stoere en verstandige producten. Producten die werken en een ‘leven’ meegaan. Ontworpen in een van de grootste outdoor speeltuinen van de wereld. Geroemd en gevreesd om de meedogenloze prachtige natuurlijke omgeving. Nieuw-Zeeland. Een mooi sterk merk dat u wellicht zal aanspreken. Kijk in onze webshop of er iets is dat u bevalt.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Snel Sorteren: Dames | Heren | Alles   Sorteren op:
Expedition Duffel 50L -  Shaded Spruce
De Macpac Expedition Duffel is een robuust alternatief voor een koffer of sporttas. Wat je ook ga..
Prijs : € 129,95
Ledenprijs : € 99,95