Een tweede leven voor gedragen kleding

In 2014 zijn we als Waddenvereniging een mooie samenwerking gestart met Blue LOOP Originals, een merk van Nederlandse bodem wat onder andere kleding maakt van recycelde garens van versleten spijkerbroeken. Hun missie om te zorgen dat er minder textiel afval wordt verbrand of op de vuilnisbelt belandt, sprak ons enorm aan. Als Waddenvereniging willen we bewust omgaan met kleding en merchandise. Als we kunnen laten zien dat versleten kleding een hoogwaardig tweede leven kan krijgen, wordt de kans groter dan steeds minder in de vuilnisbak en steeds in textielcontainers gaat. Blue LOOP Originals noemt dat 'from WORN to REBORN'.

Naast het kleden van onze vrijwilligers en het team in Harlingen, hebben we inmiddels veel mooi initiatieven opgetuigd. Zo pronkte een heuse Solar Parka van recycled denim in 2015 op festival Into The Great Wide Open, wordt er momenteel onder de naam BlueCAMP met Ten Cate gewerkt aan recycled denim tenten voor onze vrijwilligers en lanceren we mooie items die leden en niet-leden kunnen kopen om onze projecten te steunen.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Snel Sorteren: Dames | Heren | Alles   Sorteren op:
Wijs met de Waddenzee Sweater
Onze klassieker is terug! En daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook een beetje trots. Samen ..
Prijs : € 79,95
Ledenprijs : € 59,95
Wijs met de Waddenzee Sweater
Prijs : € 79,95
Ledenprijs : € 59,95
Jubileum Visserstrui Harlingen  - Navy
In samenwerking met Blue LOOP Originals gieten we de oude visserstrui van onze bakermat Harlingen..